Suunnittelupalvelut vuosien tuomalla varmuudella.

Pääsuunnittelija uudisrakentamiseen Tampereella

AsiloPlan Oy palvelee pienrakentajia ja yrityksiä Tampereella, Ylöjärvellä ja muualla Pirkanmaan seudulla. Sopimuksen mukaan teemme kohteita kuitenkin koko Suomeen. Tarjoamme palveluitamme uudisrakentamisen lisäksi myös remonttikohteisiin.

Ennen rakennusprojektin alkamista kannattaa ottaa hyvissä ajoin yhteyttä suunnittelun ammattilaiseen. Huolellinen pääsuunnittelija hahmottelee yhdessä asiakkaan kanssa realistiset aikataulut ja mahdollistaa myös muiden erityisalojen kattavan kilpailuttamisen.

Pääsuunnittelija myös huolehtii puolestasi siitä, että eri ammattialojen suunnitelmat sopivat saumattomasti yhteen. AsiloPlan tarjoaa tämän palvelun sinulle vuosien kokemuksella.

Ota yhteyttä!

Pääsuunnittelija suunnittelee kodin juuri sinun tarpeisiisi

Huomioithan kuitenkin, että rakennuslupaa haettaessa tulee olla asemapiirros, pohjapiirros, rakenneleikkauskuva ja julkisivukuva. Suunnittelun alkuvaiheessa AsiloPlanin pääsuunnittelija käy läpi toiveesi yksityiskohtaisesti. Toiveiden pohjalta suunnittelemme juuri sinun tarpeitasi vastaavan kodin.

Teemme suunnitelmat nykyaikaisella AutoCad-suunnitteluohjelmalla. Asiakas saa myös aina kuvasarjat itselleen sekä paperisina että sähköisessä muodossa.

Jätä meille viesti lomakkeella tai soita, niin AsiloPlanin pääsuunnittelija ottaa sinuun yhteyttä!